De AmbachtLocatie

The arrangement and layout of the apartments maximises natural light, opening to elegant private balconies, which provide residents.

Klokkengieterlaan Stadshagen - Zwolle

https://deambachtzwolle.nl/wp-content/uploads/2020/06/sitiuatie_sateliet_1538130203-1280x726.png
01
ZWARTE WATER
Het Zwartewater is een 19 kilometer lange rivier in de Nederlandse provincie Overijssel. De oorsprong van de rivier ligt in Zwolle, waar ze ontstaat uit de Soestwetering en de Nieuwe Wetering. De rivier mondt uit in het Zwarte Meer. Het door Baron van Dedem gegraven kanaal de Dedemsvaart mondt uit in het Zwartewater.
02
WINKELCENTRUM STADSHAGEN
Winkelcentrum Stadshagen is al ruim 10 jaar het bruisende hart van de Zwolse wijk Stadshagen. Je vindt hier ruim 30 verschillende winkels, waaronder filialen van de grote winkelketens Jumbo, Albert Heijn, Blokker, Hema, Kruidvat en Bart Smit, maar ook kleine boetiekjes zodat je gezellig kunt shoppen.
03
TWISTVLIETPARK
Het Twistvlietpark is een park in de nieuwbouwwijk Stadshagen, Zwolle, waar delen van het oorspronkelijke landschap zijn behouden. Zo is langs de oude Riete, het water dat nog steeds met een sluisje op het Zwarte Water uitkomt, een natuurlijk park aangelegd. Grenzend hieraan ligt het centrale park van de wijk.
04
GEZONDHEIDSCENTRUM
Alle zorg onder één dak Gezondheidshuis Stadshagen is de aanbieder van geïntegreerde en wijkgerichte eerstelijnszorg in de Zwolse wijk Stadshagen, gevestigd in gebouw Werkeren. We bieden goede en toegankelijke zorg voor alle bewoners in onze wijk.

Download de Brochure (pdf)

https://deambachtzwolle.nl/wp-content/uploads/2020/06/logo-footer.png
Klokkengieterlaan Zwolle
contact@woonfabriekzwolle.nl
IMPRESSIES
66
33
CONTACT

De Ambacht wordt een energiezuinig gebouw wat op een milieuvriendelijke en duurzame wijze gebouwd wordt.

© Woonfabriek Zwolle 2020. Alle rechten voorbehouden.